PRIJZEN


Behandeling per zone
€75,-

Kuurverband per zone
€400,-

Gehele gelaat
€99,-

Kuurverband gehele gelaat
€545,00

Gelaat met decollete
€120,-

Kuurverband gehele gelaat met decollete
€625,-

Extra cocktail
€10,-

MICRONEEDLING

 

LAAT UW HUID WEER STRALEN!

WAT DOET MICRONEEDLING MET DE HUID?

Tijdens de microneedling behandeling wordt er gebruik gemaakt van een dermapen met steriele naaldjes. Door middel van de steriele naaldjes worden kleine openingen in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd, zodat rimpels en littekens vervagen en de huidteint egaler wordt. Tijdens de behandeling wordt er een werkzame stof gericht op huidprobleem aangebracht, zodat deze extra diep doordringt in de huid.

Voorafgaand aan uw eerste microneedling behandeling adviseren wij een vrijblijvend intake gesprek, zodat wij een gepaste behandeling kunnen geven.

BEHANDELING PER ZONE

Bij de behandeling per zone kan worden gekozen uit twee zones naar keuze:

– Voorhoofd

– Traangoten

– Neuslippenplooi

– Kinplooi

 

Voor het optimale resultaat raden wij de behandelingen in een kuurverband aan.

INDICATIES MICRONEEDLING

– Een huid met fijne lijntjes

– (Acne) Littekens verminderen

– Huid met grove poriën

– Stimuleren doorbloeding

– Zon beschadiging (pigmentvlekken)

– Doffe huid

VOORZORG

Zorg dat u in ieder geval 2 weken niet meer in de zon bent geweest of last heeft gehad van een zonnebrand. Wij adviseren u ook zonder make-up naar de salon te komen voor de behandeling.

NAZORG

Na de microneedling behandeling kan uw huid rood en branderig aanvoelen, dit is een normale reactie van de huid. Na de behandeling heeft de huid 24 tot 48 uur nodig om te herstellen, draag in deze tijd ook geen make-up. Een losse microneedling behandeling geeft zeker resultaat, maar om optimaal resultaat te zien zijn er tussen de 4-6 behandelingen nodig, met een tussenstop van 21 dagen. We raden tevens aan om in deze tijd geen gebruik te maken van de sauna, zonnebank, zelf bruiner, peelings of ontharen in het gelaat. Na de behandeling is het van groot belang factor 50 te dragen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of persoonlijk advies!

Maak nu een afspraak

Heeft u interesse in microneedling, en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan gerust naar de salon voor het plannen van een intake gesprek.