Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment.

PEDICURE

Mogen uw voeten wel wat extra aandacht gebruiken? Neem plaats in onze voetenbar en laat u heerlijk in de watten leggen door een van onze specialisten.

 

lees meer

HENNA BROWS

Wenkbrauwen bepalen uw gezicht, een vorm die perfect bij uw gezicht past is daarom van groot belang. Benieuwd naar de Henna Brow treatment? Klik dan op “lees meer”.

lees meer

BROW TREATMENTS

Wenkbrauwen bepalen uw gezicht, een vorm die perfect bij uw gezicht past is daarom van groot belang. Benieuwd naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Klik dan op “lees meer”.

lees meer

MICRONEEDLING

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van microneedling? Klik dan op “lees meer” om alles te weten te komen over microneedling.

 

lees meer

LASHES

Altijd al gedroomd van een prachtige oogopslag en dat allemaal puur natuur? Klik op “lees meer” om alles te weten te komen over lashlifting.

 

lees meer

LASER ONTHARING

Om definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen en om u goed van dienst te kunnen zijn hanteert Less is More een specifieke werkwijze. Benieuwd wat dit is? Klik dan op “lees meer”.

lees meer

FACIALS

Kan uw gezicht wel een oppepper gebruiken? Klik dan op “lees meer” om te zien welke facial het beste bij u past.

 

lees meer

MASSAGE

Toe aan ontspanning met een van onze heerlijke massages en benieuwd naar de verschillende keuzes? Klik dan op “lees meer”

 

lees meer

MANICURE

Neem plaats aan onze handenbar en laat uw handen verwennen door onze specialisten met de bijzondere producten van OPI. Klik op “lees meer” en bekijk de mogelijkheden.

lees meer

ARRANGEMENTEN

Geniet samen of alleen van onze met zorg uitgekozen arrangementen. Klik op “lees meer” en stel uw persoonlijke behandeling samen.

 

lees meer

WAXING

Ook helemaal klaar met het dagelijks scheren? En benieuwd wat waxen u allemaal te bieden heeft? Klik dan op “Lees meer” en laat u verrassen door alle opties.

lees meer