PRIJZEN


Wenkbrauwen epileren
€ 15,-

Wenkbrauwen verven
€ 15,-

Wenkbrauwen verven en epileren
€ 26,-

Henna brows
€ 37,-

Wenkbrauw - bovenlip
€ 24,-

Brow Lamination

€ 49,-

Brow Lamination incl. verven

€ 59,-

BROW TREATMENTS

 

PERFECT BROWS BY LESS IS MORE

Onze werkwijze

Wenkbrauwen bepalen uw gezicht, een vorm die perfect bij uw gezicht past is daarom van groot belang. Een eyebrow treatment is meer dan alleen epileren, we maken gebruik van een combinatie van verschillende technieken: waxing, threading, tweezing en trimming. Door de combinatie van deze technieken worden alle kleine haartjes goed verwijderd, waardoor er een super strakke wenkbrauw overblijft. Wij maken gebruik maken van zachte lycon wax die speciaal is ontwikkeld voor waxen van zones in het gezicht, waardoor de irritatie van de huid minimaal is. Mocht u liever alleen behandeld worden met draad of juist alleen met wax dan kan dat natuurlijk ook!

Wenkbrauwen verven

Om uw wenkbrauwen meer kracht en kleur te geven kunt u er voor kiezen ze te verven of u kunt kiezen voor een henna brow treatment. Op deze manier krijgen de onderliggende donshaartjes ook kleur waardoor de wenkbrauwen direct een vollere uitstraling krijgen.
Heeft u de wenkbrauwen nog nooit geverfd? Dan raden wij aan om als eerste keer de wenkbrauwen te verven, en daarna eventueel over te stappen naar de henna brow, zodat u eerst kunt wennen aan een vollere shape voor de wenkbrauwen.

Bent u nieuwsgierig naar de henna brow treatment? Kijk dan onder het kopje ‘Henna Brows’.

Let op: Indien u bruiningsproducten gebruikt of spray tan hebt ondergaan raden wij het verven van de wenkbrauwen af, aangezien de verf dan direct in de huid trekt. Tevens willen wij u er op attenderen dat na het epileren van de wenkbrauwen deze 24 uur vatbaar zijn voor zonnebrand door middel van buiten zon en/of zonnebank

Brow issues

Bent u zelf of is een ander een beetje te enthousiast geweest met het epileren van uw wenkbrauwen? Dan helpen wij u graag met het herstellen tot de mooiste en volste versie van uw wenkbrauw weer aanwezig is. Natuurlijk zullen wij u een deskundig advies geven. Maar of u nu wilt gaan voor een volle wenkbrauwen of een smallere variant, voor ons is het belangrijk dat u zich prettig voelt bij het eindresultaat!

Henna Brows

Wilt u langer plezier hebben van mooi geverfde en strakke wenkbrauwen? Dan is onze Henna Brow Treatment wellicht iets voor u

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen. In deze behandeling zit epileren inbegrepen.

De henna blijft tot wel 14 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden u aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken met water.

Doordat er verschillende kleuren henna zijn hebben we voor iedere haartint een passende kleur.
Wij raden altijd aan de wenkbrauwen tenminste één keer geverfd te hebben gehad zodat u al gewend bent aan een donkerdere teint.

Indien u de Brow Henna treatment ondergaat op een wenkbrauw die al pigment bevat, kan de henna zich hechten aan dat pigment. Dit zorgt ervoor dat gemicroblade of getatoeëerde wenkbrauwen worden benadrukt en de kleur er weer helder uit ziet. Dit kan erg positief uitvallen voor wenkbrauwen waarop het pigment begint te vervagen of lichter wordt.

 

Wij raden henna brows af wanneer:

-De huid erg vet is, zo heeft u minder lang plezier van het resultaat van de Brow Henna

- U allergisch bent voor PPD of henna

- De huid geïrriteerd is, of bij wondjes rondom of in de wenkbrauwen

- Verbranding door zon of zonnebank

- Bij gebruik van bruiningsproducten.


Brow Lamination

De nieuwste trend op browgebied. Tijdens deze behandeling worden de haren in de gewenste richting gelift voor de perfecte brows want de brow-lift zorgt voor instant vollere wenkbrauwen.

Het resultaat van deze behandeling blijft 4 tot 6 weken zichtbaar en de behandeling mag na 8 weken weer herhaald worden. Deze treatment wordt altijd gecombineerd met het epileren van de wenkbrauwen en is daarnaast uit te bereiden met verven voor een nog voller resultaat.

Voor de juiste nazorg gebruik elke dag een wenkbrauwserum en borstel de haartjes elke dag omhoog met het borsteltje verkregen in de salon.

 

De browlift is niet te combineren met de henna treatment en wordt afgeraden bij:

- PPD allergie

- Wenkbrauwen met happen /zeer dunne en fijne haartjes

- Zelfbruiner

- Verbranding door zon of zonnebank

- Chemotherapie recent ondergaan

 

Maak nu een afspraak

Altijd al gedroomd van de perfecte wenkbrauwen? Maak dan snel een afspraak door op de onderstaande link te klikken. Heeft u een voorkeur voor een manier van behandelen? Dan kunt u dat in de opmerkingen noteren en/of tijdens de behandeling aangeven. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan gerust naar de salon wij helpen u graag verder met het boeken van uw behandeling.