PRIJZEN


Skin check
Gratis


Mini Facial
€ 37,-
30 min

Basic Facial
€ 67,-
60 min

Anti aging Facial
€ 82,-
70 min

Acne Facial
€ 52,-
45 min

 

UPGRADES FACIAL

Booster Paula's Choice
€ 8,-

SkinBoost Cocktail Paula's Choice
€ 15,-

 

Intake Dermapen behandelingen

Gratis

 

Dermapen gelaat

€ 100,-

Dermapen gelaat incl. Decoleté

€ 125,-

 

Extra ampul dermapen

€ 10,-

FACIALS

&

MICRONEEDLING

 

GEEF UW HUID EEN OPPEPPER

Onze facials

Laat u heerlijk in de watten leggen door een van onze specialisten tijdens een facial. Bij al onze facials wordt er gebruik gemaakt van de producten van Paula’s Choice. Heeft u een allergie of zijn er andere bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Geeft u dit dan aan voorafgaand aan de behandeling zodat wij de behandeling op uw huid kunnen aanpassen. Voorafgaand aan elke facial houden we een korte skin check, om de voor uw huid beste producten te gebruiken.

Skin check

15 minuten

Gratis huidanalyse met een persoonlijk huid- en product advies. 

Voorafgaand elke facial voeren wij een skin check uit.

Mini Facial

30 minuten

Bent u toe aan korte boost voor uw huid? Dan is de mini facial de juiste keuze voor u. De mini facial is een korte versie van de Basic Facial, voor een snelle oppepper van uw huid. (exclusief massage en wenkbrauwen epileren)

Basic Facial

60 minuten 

De perfecte facial gericht op uw huidtype. Een dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ontspannende gezichtsmassage en een voedend masker zullen uw huid doen stralen. 

Anti-aging Facial

70 minuten

Is uw huid toe aan een extra boost? Dan is de Anti-aging facial iets voor u. Bij deze gezichtsbehandeling worden de producten speciaal aangepast op de rijpere huid. Deze facial is hetzelfde als een basic facial alleen word de klassieke massage vervangen door een bindweefselmassage. Door deze behandeling worden het collageen en elastine in de huid gestimuleerd, waardoor de huid ook op langere termijn een boost krijgt.

Acne Facial

45 minuten

Heeft u last van puistjes en onzuiverheden? Met deze reinigende gezichtsbehandeling incl. een geconcentreerde peeling, zorgen wij voor een verbetering van de huid (uitgevoerd door een acne-specialiste, vergoeding van zorgverzekeraar is mogelijk).

Bindweefselmassage

30 minuten

Onze populaire anti-aging massage voor het gelaat en decolleté. Vooraf reinigen we uw huid, tijdens deze massage wordt er intensief gefocust op de aanmaak van collageen, het stimuleren van de doorbloeding en het egaliseren van de huid. Na afloop brengen we een verzorgende dagcréme aan. Deze behandeling is een echte work-out voor uw huid. 

Upgrades facial

U kunt ervoor kiezen om een booster toe te voegen aan uw facial. Een booster bestaat uit een geconcentreerd percentage van een werkstof, dit maakt uw facial compleet. Wij bieden de boosters van Paula's Choice aan. Deze upgrade bieden wij ook aan in een cocktail van boosters voor een nog intensiever resultaat.

 

U ontvangt 15% korting op de volgende behandelingen tijdens een facial:
Bovenlip/kin waxen, wenkbrauwen epileren en wimpers/wenkbrauwen verven

Microneedling dermapen behandelingen

 

Tijdens de microneedling behandeling wordt er gebruik gemaakt van een dermapen met steriele naaldjes. Door middel van de steriele naaldjes worden kleine openingen in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd, zodat rimpels en littekens vervagen en de huidteint egaler wordt. De behandelingen zijn ideaal voor een huid met hyperpigmentatie, rosacea, acne littekens, droge huid en een ouder wordende huid.

Tijdens de behandeling wordt er een werkzame stof gericht op huidprobleem aangebracht, zodat deze extra diep doordringt in de huid.

Voorafgaand aan uw eerste microneedling behandeling adviseren wij een vrijblijvend intake gesprek, zodat wij een gepaste behandeling kunnen geven.

Na de microneedling behandeling kan uw huid rood en trekkerig aanvoelen dit is een normale reactie van de huid. Na de behandeling heeft de huid 24 tot 48 uur nodig om te herstellen, draag in deze tijd ook geen make-up. Een losse microneedling behandeling geeft zeker resultaat, maar om optimaal resultaat te zien zijn er tussen de 4-6 behandelingen nodig, met een tussenstop van 14-28 dagen. We raden tevens aan om in deze tijd geen gebruik te maken van de sauna, zonnebank, zelf bruiner, peelings of geparfumeerde creme's. Na de behandeling is het van groot belang factor 50 te dragen.

Een vergoeding van de zorgverzekeraar is mogelijk! 

Neem gerust contact met ons op voor vragen of persoonlijk advies!

Maak nu een afspraak

Kan uw gezicht wel een oppepper gebruiken? Klik dan op de onderstaande link en selecteer de facial die u het meeste aanspreekt. Wilt u naast de facial nog een extra behandeling boeken zoals bijvoorbeeld het verven of epileren van de wenkbrauwen? Dat kan, selecteer dan de gewenste behandeling er extra bij. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag weten welke facial het beste bij u past? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag verder met het inplannen van de gewenste behandeling!