PRIJZEN


Intake
Gratis

Bikini v.a.
€ 75,-

Onder/bovenbenen v.a.
€ 125,-

Onder/bovenarmen v.a.
€ 95,-

Oksels
€ 55,-

Buik/borst v.a.
€ 80,-

Rug v.a.
€ 175,-

Bovenlip of kin.
€ 50,-

Gehele gelaat
€ 100,-

Losse onderdelen v.a.
€ 35,-

 

 

LASER ONTHARING


Soprano ICE Platinum Laser

 

Wilt u ook van vervelende haargroei af? Dan bent u bij ons met ruim 14 jaar ervaring in goede handen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en een kostenindicatie geven. Wij werken met de Soprano Ice Platinum, de veiligste en meest uitgebreide ontharingsbehandeling die er vandaag de dag beschikbaar is voor alle huidtypes. 

Tijdens een intake gesprek vertellen wij u wat laserontharing inhoud en hoe de behandelingen in zijn werk gaan. Ook geven wij een kostenindicatie wat per gebied en grootte kan verschillen. Wanneer u interesse heeft in meerdere zones zullen wij hier een prijspakket van maken. Ook nemen we uw algehele gezondheid door zodat we er zeker van zijn dat laserontharing voor u geschikt zal zijn.

Ter indicatie heeft men gemiddeld tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Na de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden weer oppakken. Ook kunt u direct na de behandeling weer lekker genieten van de zon. Echter raden wij u wel aan om uw huid de nodige rust te gunnen. Ons advies is om hier 2 tot 3 dagen voor in acht te nemen.

Definitieve ontharing pakken wij zeer professioneel aan. Bij Less is More bent u in goede handen!

Neem gerust contact met ons op voor vragen of persoonlijk advies.

Maak nu een afspraak

Wilt u zich nooit meer druk maken over lichaamsbeharing? Klik dan op de onderstaande link en selecteer "intake". Al eerder geweest voor een laser behandeling? Selecteer dan het gebied wat u graag wilt laten laseren.