PRIJZEN


Verwijderen nagellak
€ 4,-

Verwijderen gelcolor / BIAB
€ 12,-

Verwijderen gelcolor / BIAB elders gezet
€ 18,-

Verwijderen gelcolor / BIAB incl modelleren nagels
€ 20,-

Verwijderen gelcolor / BIAB incl modelleren nagels elders gezet
€ 25,-

Extra kleur, touch up of kleine nail art per nagel
+ € 1,-

Classic Manicure

€ 35,-

Gelcolor manicure
€ 32,-

Gelcolor Thin French Manicure
€ 42,-

Handmassage 10 min
€ 10,-

Handscrub

€ 8,-

 

BIAB Nude incl. Russian manicure

€  70,-

BIAB treatment + gelcolor incl. Russian manicure 
€ 80,-

BIAB French manicure incl. Russian manicure
€ 85,-

BIAB Treatment Nail Art 

€ 95,-

 

 

 

 

 

 

 

MANICURE


Schuif aan in onze handenbar

Manicure in het bruisende centrum van Nijmegen

Uw handen zijn, na uw gezicht, het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen uw handen uw ware leeftijd. Zorg dus voor een perfecte uitstraling met mooi verzorgde handen. Of u nu opzoek bent naar een basis manicure in Nijmegen waarbij de natuurlijke schoonheid van de nagel centraal staat, of de nagels in prachtige gelcolor kleur gelakt wilt hebben. In onze salon, in het centrum van Nijmegen bent u altijd aan het juiste adres voor een prachtige manicure.

Neem plaats aan onze handenbar en laat uw handen verwennen met de bijzondere producten van OPI, een uitgebreide lijn met producten waarbij de huid en nagel kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Classic manicure

Nagels vijlen naar de gewenste lengte en vorm, nagelriem verzorging waarbij de dode huidcellen en velletjes in perfectie worden verwijderd. Tot slot een heerlijke scrubben een intensieve handcrème.

Gelcolor manicure

Onze basic manicure, maar dan gericht op een perfecte voorbereiding voor een gelcolor. In plaats van een nagellak wordt uw favoriete kleur in een gelcolor gelakt. Deze blijft tot twee weken lang prachtig en glanzend zonder uw natuurlijke nagel aan te tasten! Daarnaast is de lak aan het einde van de behandeling ook direct droog, u kunt dus gelijk uw bezigheden weer oppakken of het centrum van Nijmegen induiken voor een heerlijk dagje winkelen.

*Heeft u een gelcolor op de nagel en wilt u hem verwijderd hebben maar is het niet door ons is gezet en is het een ander merk dan OPI, berekenen wij 18 euro voor het verwijderen. Wij werken uitsluitend op natuurlijke nagels, dus heeft u acryl of een gel versteviging kunnen we dit helaas niet verwijderen voor u.

BIAB manicure

BIAB de grote nageltrend van dit moment. Dit product is een flexibele en verstevigende gel. Steviger dan een normale gelcolor maar niet zo dik en schadelijk als acryl. Perfect voor nagels die snel breken, splijten of snel last hebt van chippende (gelcolor) nagels. Daarnaast zit dit product ook nog eens vol met verzorgende ingrediënten waar je nagel van verbeterd. Het product verzadigd de eerste 5 lagen van de nagelplaat. Ook perfect voor de nagelbijters onder ons.

BIAB is verkrijgbaar in een reeks prachtige nude tinten. Toch liever een kleurtje? Deze behandeling is ook uit te bereiden met een OPI gelcolor tint of een mooie thin french manicure. De behandeling wordt altijd gecombineerd met een uitgebreide manicure waarbij de nagels in de gewenste vorm worden gevijld, de nagelriemen worden geknipt en intensief behandeld met langdurig resultaat.

De BIAB treatments zijn altijd inclusief het verwijderen van uw vorige set BIAB en/of gelcolor.

 

*Toch graag laten verwijderen zonder een nieuwe treatment of i.c.m. een andere manciure?

Dan berekenen wij 15 euro voor het verwijderen wanneer bij ons gezet en 25 euro voor het verwijderen wanneer elders gezet

** Wij verlengen geen nagels

Maak nu een afspraak

Wilt u een behandeling boeken?
Klik dan op de onderstaande button en selecteer de gewenste behandeling. Heeft u er een gelcolor op uw nagels zitten? Vergeet dat niet om "verwijderen gelcolor" aan te klikken. Komt u er niet helemaal uit of twijfelt u welke manicure geschikt is voor u? Bel dan gerust naar de salon om een verkeerde boeking te voorkomen.

In onze salon, in het centrum van Nijmegen bent u altijd aan het juiste adres voor een prachtige manicure.