PRIJZEN


Verwijderen nagellak
€ 4,-

Verwijderen gelcolor / BIAB
€ 12,-

Verwijderen gelcolor / BIAB elders gezet
€ 18,-

Verwijderen gelcolor / BIAB incl modelleren nagels
€ 20,-

Verwijderen gelcolor / BIAB incl modelleren nagels elders gezet
€ 25,-

Extra kleur, touch up of kleine nail art per nagel
+ € 1,-

Classic Manicure

€ 37,-

Gelcolor manicure
€ 33,-

Gelcolor Thin French Manicure
€ 43,-

Gelcolor Manicure Nailart
€ 65,-

Handmassage 10 min
€ 10,-

Handscrub

€ 8,-

 

BIAB Nude incl. Russian manicure

€  70,-

BIAB treatment + gelcolor incl. Russian manicure 
€ 80,-

BIAB French manicure incl. Russian manicure
€ 85,-

BIAB Treatment Nail Art 

€ 95,-

 

 

 

 

 

 

 

MANICURE


Schuif aan in onze handenbar

Manicure in het bruisende centrum van Nijmegen

Uw handen zijn uw visitekaartje. Of u nu opzoek bent naar een russische manicure met de meest actuele technieken, BIAB (builder in the bottle) of de nagels in een prachtige gelcolor kleur gelakt wilt hebben. In onze salon, in het centrum van Nijmegen bent u altijd aan het juiste adres voor een hoogwaardige manicure.

Neem plaats aan onze handenbar en laat uw handen verwennen met een behandeling waarin kwaliteit van uw natuurlijke nagels hoog in het vaandel staan.

Classic Manicure

Deze hoogwaardige manicure bestaat uit een ontspannend handenbad, perfectioneren van de nagels en nagelriemen volgens de meest actuele manicure technieken deze dagen. Tot slot scrubben we de handen en brengen we een verzorging aan. 

* Deze behandeling is exclusief het verwijderen van oude (gel)nagellak

Gelcolor Manicure

Onze verkorte classic manicure, maar dan gericht op een perfecte voorbereiding voor een gelcolor. In deze behandeling wordt uw favoriete kleur in een gelcolor gelakt. Deze blijft tot twee weken lang prachtig en glanzend zonder uw natuurlijke nagel aan te tasten! Daarnaast is de lak aan het einde van de behandeling ook direct droog, u kunt dus gelijk uw bezigheden weer oppakken.

* Deze behandeling is exclusief het verwijderen van uw vorige set

BIAB Manicure

BIAB de grote nageltrend van dit moment. Dit product is een flexibele en verstevigende gel. Steviger dan een normale gelcolor maar niet zo dik en schadelijk als acryl. Perfect voor nagels die snel breken, splijten of snel last hebt van chippende (gelcolor) nagels. Daarnaast zit dit product ook nog eens vol met verzorgende ingrediënten waar je nagel van verbeterd. Het product verzadigd de eerste 5 lagen van de nagelplaat. Ook perfect voor de nagelbijters onder ons.

BIAB is verkrijgbaar in een reeks prachtige nude tinten. Toch liever een kleurtje? Deze behandeling is ook uit te bereiden met een gelcolor tint, een mooie thin french manicure of uw favoriete nailart tot in perfectie. De behandeling wordt altijd gecombineerd met een uitgebreide manicure waarbij de nagels in de gewenste vorm worden gevijld, de nagelriemen worden geknipt en intensief behandeld met langdurig resultaat volgens de meest actuele technieken deze dagen.

*De BIAB treatments zijn altijd inclusief het verwijderen van uw huidige set.

 

 

** Wij verlengen geen nagels

*** Wij verwijderen geen accryl

Maak nu een afspraak

Wilt u een behandeling boeken?
Klik dan op de onderstaande button en selecteer de gewenste behandeling. Heeft u er een gelcolor op uw nagels zitten? Vergeet dat niet om "verwijderen gelcolor" aan te klikken. Komt u er niet helemaal uit of twijfelt u welke manicure geschikt is voor u? Bel dan gerust naar de salon om een verkeerde boeking te voorkomen.

In onze salon, in het centrum van Nijmegen bent u altijd aan het juiste adres voor een prachtige manicure.