PRIJZEN


Relaxing massage 30 min.
€ 32,-

Relaxing massage 45 min.
€ 47,-

Relaxing massage 60 min.
€ 64,-

 

BNS Massage 30 min.
€ 37,-

 

Zwangerschapsmassage 30 min.
€ 37,-

Zwangerschapsmassage 45 min.
€ 52,-

 

Bindweefselmassage 30 min.
€ 37,-

 

MASSAGE (LADIES ONLY)

RELAXING MASSAGE

30 minuten, 45 minuten of 60 minuten

Een harmonieuze full body massage waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld en uw lichaam teruggebracht wordt naar ultieme ontspanning.
 

BACK, NECK, SHOULDER MASSAGE (BNS)

30 minuten 

Even een time-out met deze stevige massage gericht op de rug, nek en schouders (BNS). Door het zetten van druk op specifieke punten kan de therapeut u verlossen van knopen en pijn.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

 30 minuten of 45 minuten

Bent u toe aan een ontspannend moment tijdens uw zwangerschap? Dan is onze zwangerschapsmassage zeker iets voor u. Tijdens deze massage maken wij gebruik van een speciale massagebank, waarbij u heerlijk op uw buik kunt liggen.

Deze massage is ook als duo behandeling te boeken, leuk voor u en uw zwangere vriendin

BINDWEEFSELMASSAGE

30 minuten

Onze populaire anti-aging massage voor het gelaat en decolleté. Vooraf reinigen we uw huid, tijdens deze massage wordt er intensief gefocust op de aanmaak van collageen, het stimuleren van de doorbloeding en het egaliseren van de huid. Na afloop brengen we een verzorgende dagcréme aan. Deze behandeling is een echte work-out voor uw huid. 

Al onze massages zijn ook als duo behandelingen te boeken. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij duo behandelingen telefonisch of per e-mail te boeken.

Maak nu een afspraak

Toe aan een heerlijke massage? Klik dan op de onderstaande link en selecteer u favoriete massage. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag met het maken van uw afspraak