PAULA’S CHOICE

 

Paula's vision

 

Al meer dan drie decennia doet Paula Begoun wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Lang voordat ze haar eigen producten formuleerde, was Paula zelf een consument geplaagd door puistjes en eczeem - wanhopig op zoek naar producten die haar huid zouden verbeteren. Toen al begon haar levenslange carrière van onderzoek doen en effectieve producten formuleren.

 

We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en zoeken actief naar duurzame ingrediënten en recyclebare verpakkingen.

 

We gebruiken alleen de beste natuurlijke en synthetische ingrediënten om in elke huidbehoefte te kunnen voorzien, ongeacht leeftijd, huidtype en huidprobleem.
We gebruiken geen ingrediënten waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze irriterend zijn, uitdrogen of waarschijnlijk huidproblemen verergeren.
Onze continue toewijding aan Smart, Safe Beauty betekent dat je er altijd op kunt vertrouwen dat onze producten goed voor je huid zorgen.

 

Ingrediënten die we vermijden:

-schurende deeltjes
(puimsteen, notendoppen, fruitpitten, zout of suiker)

-alcohol
(sd, gedenatureerd, isopropyl of ethyl)

-essentiële oliën

-geurende plantenextracten

-phtalaten

-natriumlaurylsulfaat

-synthetische kleurstoffen

DE BELOFTE AAN U:

Het doel bij Paula’s Choice is dat je de allerbeste verzorging voor jouw huid vindt, of je daarvoor nu onze producten of die van een ander gebruikt. De producten van Paula’s Choice behandelen alle huidproblemen succesvol, van puistjes tot rimpels, rosacea, een gevoelige huid, schade door de zon, een droge of vette huid en mee-eters. Ze zijn 100% gegarandeerd effectief voor jouw huidtype en huidproblemen. Door onze unieke combinatie van onderzoek, productbeoordelingen en voortdurende productontwikkeling richten vrouwen over de hele wereld zich tot ons vanwege onze objectieve, weloverwogen en gedocumenteerde informatie over wat wel en niet goed is voor je huid.

P.S. Bent u opzoek naar effectieve producten voor uw huid, en wilt u een eerlijk en persoonlijk advies dan ontvangen wij u graag voor een vrijblijvende skin check. Onze huid experts zoeken graag met u uit wat voor u het perfecte huidverzorging ritueel is, in de wereld van Paula’s choice.