PRIJZEN


Nagellak verwijderen

€ 4,-

Verwijderen gelcolor 
€ 10,-

Exfoliating sugar scrub
€ 8,-

Voetmassage

10 min.
€ 10,-

Upgrade BIAB feet
€ 28,-

 

Gelcolor Feet
€ 35,-

Gelcolor Feet Thin French 
€ 45,-

 

Relaxing Feet Diva Treatment zonder lak
€ 35,-

Relaxing Feet Diva Treatment met gelcolor
€ 50,-

Relaxing Feet Diva Treatment met Thin French gelcolor
€ 60,-

 

Feet Pedicure
€ 35,-

Feet Pedicure met Gelcolor
€ 49,-

Feet Pedicure met Gelcolor Thin French
€ 59,-

Extra 15 min.
€ 10,-

 

Upgrade

Intensive feet mask

€ 12,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEDICURE
In het bruisende centrum van Nijmegen

Pedicure bij Less is More

Onze voeten hebben het zwaar te verduren. Daarom mogen ze niet alleen in de zomer, maar juist ook in de winter wel wat vaker verzorgd worden! Kies uit ons brede scala aan voetbehandelingen en laat uw voeten heerlijk verzorgen met de producten van OPI en de expertise van onze specialisten. Op zoek naar een goede pedicure in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u uw nagels gelakt hebben? Neem dan alstublieft uw slippers mee zodat de lak na de behandeling goed op kan drogen. De Infinite Shine nagellak heeft gemiddeld één uur nodig om helemaal uit te harden. Heeft u nog nagellak of een gelcolor op de teennagels? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.

 

Heeft u last van eelt of andere voetproblemen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze Feet Pedicure behandeling.

Gelcolor Feet

Feet basic behandeling met OPI gelcolor in plaats van Infinite Shine nagellak. Het voordeel is dat de OPI gelcolor direct na de behandeling droog is, u kunt dus direct uw schoenen weer aan. Daarnaast blijft de kleur gemiddeld 6 weken perfect op uw nagels zitten.

Relaxing Feet Diva Treatment

Een uitgebreide voetverzorging waarbij de droge huid intensief wordt gevoed. Voor de ultieme wellness ervaring krijgt u tijdens deze behandeling een voetmassage en een heerlijke scrub. De behandeling is inclusief het knippen en vijlen van de nagels, nagelriemverzorging en het lakken van de nagels met OPI gelcolor of OPI Infinite Shine nagellak. Liever geen lakje op de nagels? Dan bieden wij deze behandeling ook aan zonder het lakken van de nagels.

Feet Pedicure

Nagels knippen en vijlen, nagelriemverzorging, korte eeltbehandeling, behandeling van verdikte nagels en een heerlijke crème. De behandeling wordt uitgevoerd door onze pedicure specialiste. De behandeling duurt 30 minuten. Daarna berrekenen wij + 10 euro per 15 minuten. Heeft u voetproblemen , wilt u gelakte nagels of dient er nog lak verwijderd te worden? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, zodat er voldoende tijd ingepland kan worden.

Let op: onze pedicure is geen medisch pedicure, wij kunnen u dus niet behandelen wanneer u bloedverdunners gebruikt, diabetes, reuma of andere aandoeningen heeft die medische voetproblemen veroorzaken.

BIAB Feet

BIAB is een flexibele gel welke steviger is dan alleen een gelcolor. BIAB zit tussen gellak en acryl in. Tevens bevat BIAB een voeding voor de natuurlijke nagel, waardoor de natuurlijke nagels sterker en gezonder zullen worden.

 

Maak nu een afspraak

Kunnen uw voeten wel wat extra aandacht gebruiken? Klik dan op "lees meer".

Op zoek naar een goede pedicure in Nijmegen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!