Beauty Brands

Our Brands

 

Bij Less is More bieden wij een breed scala aan beautybehandelingen aan. Daardoor ook met verschillende heerlijke producten. Wat wij belangrijk vinden in ons favoriete product? Cruelty free, no nonsense en effectieve werkstoffen. Neem gerust een kijkje met welke merken wij werken. De ins and outs hebben wij op een rijtje gezet. Want een behandeling is nou eenmaal lekkerder wanneer het jouw favorieten bevat toch?

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Altijd al een zomers kleurtje willen hebben zonder de schadelijke UV-straling? Dan zijn de producten van MARC INBANE wellicht iets voor u!

Een deskundig team van schoonheidsspecialisten bij Less is More in Nijmegen zorgt al vanaf 2009 ervoor dat u op vakkundige wijze kunt genieten van moderne beautybehandelingen. Ontvlucht de stress van de dagelijkse werksleur en laat u volledig in de watten leggen door onze specialisten. Met persoonlijke aandacht en brede kennis wordt er alles aan gedaan om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.

Lycon, bij less is more voor ontharing van het gezicht. De wax bestaat uit de mooiste natuurlijke waxen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerfijnste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren in uw gelaat snel en effectief kunt waxen. De zijdezachte wax biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

Het elitemerk LYCON biedt keuze in wax en nabehandelingsproducten.  

GoldenRose is een jong cosmetica merk uit Turkije. GoldenRose producten zijn uitsluitend vegan, dermatologisch getest en cruelty free. Het beschikt over diverse styling tools en producten om het beste uit jouw wenkbrauwen te halen. Laat je gerust adviseren in de salon over welk product bij jou past en hoe deze gemakkelijk aan te brengen zijn voor de perfecte look.

Builder In A Bottle by The GelBottle is een nieuwe generatie flexibele gel, deze is niet te vergelijken met de klassieke rubberbase. Grootste verschil is dat BIAB een 100% Gel systeem is dat het product uniek maakt. Hierdoor is het product extra stevig en dus aangenamer bij het af- of navijlen maar tegelijkertijd blijft het product fexibel en afweekbaar. 

YLONN producten voorkomen én behandelen huid irritaties, ontstekingen en ingegroeide haartjes als gevolg van ontharen.