LYCON

Lycon, bij less is more voor ontharing van het gezicht. De wax bestaat uit de mooiste natuurlijke waxen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerfijnste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren in uw gelaat snel en effectief kunt waxen. De zijdezachte wax biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

Het elitemerk LYCON biedt keuze in wax en nabehandelingsproducten.  

SUGAR SCRUBS

Een luxe olievrije Sugar Scrub van Spa-kwaliteit. Voor het gehele lichaam, met keuze uit verschillende versterkende geuren en ingrediënten . Een zachte scrub, die tegelijkertijd de huid voedt. Laat geen olielaagje achter dus voorkomt huiduitslag door verstopte poriën. Deze premiumformule laat geen kleverige en korrelige restjes achter op de huid, waardoor de huid blijft ademen en vuil kan afvoeren. Excellent tegen ingegroeide haartjes, gebruik na het waxen of scheren. 

INGROWN X-IT SERUM SOLUTION SPRAY WEG INGROEIENDE HAARTJES!

Een baanbrekende sprayformule voor gezicht en lichaam. Een milde vloeibare scrub. Vermindert de zichtbaarheid en het oncomfortabele gevoel van ingegroeide haren. Verzacht tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid en hydrateert. Ideaal na een wax behandeling, het scheren, gebruik van ontharingscrème of electrolyse. Ook te gebruiken bij uitslag en verstopte poriën. Prikt niet op de huid.

INGROWN X-IT FOAMING GEL 

Speciaal voor onderhuidse ontstekingen en ingegroeide haartjes. 

Met Lemon Tea Tree, Arnica en Calendula! Anti Bump Foaming (schuimende) Gel werkt zeer effectief tegen ingroeiende haartjes en irritaties. Kalmeert en bestrijdt opkomende pukkeltjes/puistjes op het lichaam en gezicht. Beschermt de PH-balance van de huid en zorgt voor een schone, zachte en gladde huid. Fantastisch voor thuisgebruik na wax behandelingen.

 

LYCON ALOE VERA GEL

De nieuwe frisse Aloë vera Soothing Gel zorgt voor onmiddellijke en langdurige voeding van gezicht en lichaam. Deze Soothing Gel is heerlijk te gebruiken na het waxen of een dagje zon. Aloë vera Soothing Gel verzorgt en verfrist de huid en vermindert direct roodheid en irritatie. Maar het is ook perfect als een lichte moisturizer in de zomer of in een vochtig klimaat. Alle voedende kracht van Aloë vera in een gel.

X-IT MITT SCRUB HANDSCHOEN

Een perfect gladde huid begint altijd met een goede voorbereiding! Een unique LYCON design! De X-IT MITT van LYCON is een effectieve scrub handschoen die de lichaamshuid op een zachte wijze ontdoet van dode huidcellen, zonder te irriteren. Ingegroeide haartjes worden losgemaakt, de doorbloeding van de huid wordt verbeterd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.