Kom jij ons team versterken

Ben jij opzoek naar een baan in de beauty branche boordevol uitdagingen, en voldoe jij aan de criteria? Is het daarnaast jouw drijfveer om klanten dankzij jouw advies met zelfvertrouwen de deur uit te zien lopen? Stuur ons dan je CV, je motivatie en een leuke foto. En wie weet ben jij degene die binnenkort deel uit maakt van ons gezellige team!

Voldoe jij aan de criteria, ben je nog niet afgestudeerd maar op zoek naar een leuk stagebedrijf? Ben je gedreven en wil je door kunnen groeien in een bedrijf? Stuur ons dan snel een mail met je CV, je motivatie en natuurlijk een leuke foto! De voorkeur voor ons ligt bij twee dagen stage per week over een minimale periode van een half jaar. Daarnaast is het vereist dat je minimaal 2e jaars bent.

CRITERIA:

- Afgestudeerd schoonheidsspecialist met eventueel specialisatie pedicure
- Spontaan
- Leergierig
- Flexibel
- Stress bestendig
- Geen 9 tot 5 mentaliteit.
- En niet te vergeten: een gezellige babbel!

Momenteel hebben wij geen vacature open staan. Echter is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te mailen.

Maak nu een afspraak

Heeft u voorkeur voor een collega tijdens uw behandeling, dan mag u dit noteren in de "opmerkingen" bij het maken van een online afspraak. Wij zullen hier rekening mee houden. Mocht het niet gelukt zijn om de behandeling in te plannen bij de door u gekozen medewerker dan hoort u dit voor aanvang van uw afspraak.