BIAB - Builder In A Bottle

Builder In A Bottle by The GelBottle is een nieuwe generatie flexibele gel, deze is niet te vergelijken met de klassieke rubberbase. Grootste verschil is dat BIAB een 100% Gel systeem is dat het product uniek maakt. Hierdoor is het product extra stevig en dus aangenamer bij het af- of navijlen maar tegelijkertijd blijft het product fexibel en afweekbaar. 

Chipped of lift niet, tenzij je van gel of acryl nagels op een BIAB treatment overstapt. Dan is het aan te raden om de nagels de eerste 2 tot 4 maanden erg kort te houden en telkens binnen de 3 weken voor een nieuwe behandeling in te plannen. Erna zullen de nagels voldoende aansterken en zou je tot 3 mm lengte kunnen "opsparen".

Daarnaast zit dit product ook nog eens vol met verzorgende ingrediënten waar je nagel blij van wordt en is het product vegan! Het product verzadigd de eerste 5 lagen van de nagelplaat, dit voorkomt breuken, splijt nagels en verstevigd keer op keer de natuurlijke nagel.

The Gelbottle gelpolish is een hooggepigmenteerde gelnagellak welke direct uithard onder de lamp en tot weken perfect op de nagels blijft zitten