Less is More, cityspa met een breed scala aan behandelingen en exclusieve producten voor huid, haar en nagels

Less is More is al meer dan 13 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving. Onze salon is gevestigd in de Nieuwstraat en bevindt zich dus midden in het centrum van Nijmegen. Bij Less is More zorgt een deskundig team van schoonheidsspecialisten ervoor dat u op vakkundige wijze kunt genieten van moderne beautybehandelingen. Ontvlucht de stress van de dagelijkse werksleur en laat u volledig in de watten leggen door onze specialisten. Met persoonlijke aandacht en brede kennis wordt er alles aan gedaan om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.

Wij werken op afspraak, wij behandelen zowel dames als heren. Omdat wij u graag zoveel mogelijk aandacht geven gaat onze voorkeur uit naar geplande afspraken.

Bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u minimaal 24 uur voor de afspraak de behandeling te annuleren. Houd er rekening mee dat bij niet nakomen van de afspraak / niet tijdig afmelden, 50% van de kosten in rekening wordt gebracht. Wilt u de afspraak annuleren? Dit kunt u doen door te bellen of te mailen.

Maak nu een afspraak

Heeft u een voorkeur voor een collega tijdens uw behandeling?

Gelieve de afspraak telefonisch of per e-mail te reserveren. Bij een online boeking is dit nooit een garantie en wordt u mogelijk door een andere collega geholpen.