Kleur transformeert. Kleur reflecteert emoties en geeft betekenis. Kleur kan gedrag beïnvloeden, invulling geven aan een cultuur en kan zelfs van onze wereld een fijnere plek maken. OPI omarmt de kracht van kleur en laat zien dat kleur je gemoedstoestand kan veranderen en hoe je met kleur een verhaal kan vertellen. En als de kleuren dan ook nog namen hebben, die tot de verbeelding spreken, inspireert dit tot creativiteit.

Color is the Answer - OPI

OPI NAGELLAK

Omdat uw handen en nagels het allerbeste verdienen! OPI nagellakken staan bekend om hun geweldige nagellak met de perfecte glans, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven prachtig lang zitten. OPI onderscheidt zich vooral door de uitgebreide kleurencollectie en de hoge kwaliteit van de producten. De nagellakken bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde. Elk nagellakflesje bevat het revolutionaire ProWide™ penseel voor egaal en streeploos lakken.

OPI GELCOLOR

– Blijft 2 weken perfect glanzend zitten
(afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel)
– Ruim assortiment kleuren van OPI’s nagellak-bestsellers
– Snel en eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen
– Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
– Direct droog, dus geen beschadigingen
– Voor handen én voeten
– Innovatief: 100% gel
– Bliksemsnelle uitharding in 30 seconden door OPI LED Light

OPI ProSpa Cosmetics

OPI introduceert met Pro Spa de eerste en enige professionele skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten. De luxe manicure en pedicure formules zijn exclusief ontwikkeld met de meest innovatieve ingrediënten om de huid te voeden en te beschermen. Pro Spa heeft een uitgebreid assortiment producten. Denk hierbij aan voedende nagelriemolie en -crème, intensief verzorgende handcrème, een speciaal ontwikkeld serum, een zachte handpeeling met ultrafijne korrelstructuur en een unieke ceramide spray. Het resultaat: perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

 

De luxe Pro Spa pedicure productrange bestaat onder andere uit een voetscrub met natuurlijke suikerkristallen en een voetbalsem die eeltvorming verzacht voor de dagelijkse verzorging van je voeten. Wil je de Pro Spa Skin Care Treatment ervaren aan handen of voeten? Vraag er dan naar in je favoriete OPI salon. Door de handen en voeten thuis te verzorgen met Pro Spa verleng je het behaalde resultaat van de behandeling in de salon.