PRIJZEN


Henna Brows
€ 38

HENNA BROWS

 

CREËER SUPER STRAKKE WENKBRAUWEN MET HENNA

Wilt u langer plezier hebben van mooi geverfde en strakke wenkbrauwen? Dan is onze Henna Brow Treatment wellicht iets voor u

HENNA BROWS

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling kijken we allereerst samen naar een geschikte kleur. Houd er rekening mee dat henna altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf. Na het bekijken van de wenkbrauwen voor een juiste kleur zullen de wenkbrauwen geshaped worden. Dit doen wij door middel van waxing, threading, trimming en tweezing. Hierbij worden de wenkbrauwen dus in een perfecte shape gebracht. Na het shapen van de wenkbrauwen zal de henna aangebracht worden en ongeveer 20 minuten intrekken.

HET RESULTAAT EN NAZORG

De henna blijft tot wel 14 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden u aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken met water.

Doordat er verschillende kleuren henna zijn hebben we voor iedere haartint een passende kleur.
Wij raden altijd aan de wenkbrauwen tenminste één keer geverfd te hebben gehad zodat u al gewend bent aan een donkerdere teint.

HEEFT U GEMICROBLADE OF GETATOEËERDE WENKBRAUWEN? 

Indien u de Brow Henna treatment ondergaat op een wenkbrauw die al pigment bevat, kan de henna zich hechten aan dat pigment. Dit zorgt ervoor dat gemicroblade of getatoeëerde wenkbrauwen worden benadrukt en de kleur er weer helder uit ziet. Dit kan erg positief uitvallen voor wenkbrauwen waarop het pigment begint te vervagen of lichter wordt.

WANNEER IS DE SUPERCILIUM BROW HENNA AF TE RADEN?

  • Wanneer de huid erg vet of erg droog is, heeft u minder lang plezier van het resultaat van de Brow Henna.
  • Wanneer u erg gevoelig of allergisch bent voor haar- en wenkbrauwverf. (We kunnen van te voren een patch-test doen)
  • Wanneer de huid geïrriteerd is, of bij wondjes rondom of in de wenkbrauwen.
  • Bij zonnebrand.
  • Bij een ontsteking van het ooglid of wenkbrauwgebied.
  • Recente operaties rond ogen, hoofd of gezicht. (Dit geld ook voor botox of huidfillers)
  • Recente tattoo-, of microblading behandeling. (Zorg ervoor dat het gebied volledig geheeld is)
  • Bij gebruik van bruiningsproducten.

Maak nu een afspraak

Altijd al gedroomd van de perfecte wenkbrauwen? Maak dan snel een afspraak door op de onderstaande link te klikken. Heeft u een voorkeur voor een manier van behandelen? Dan kunt u dat in de opmerkingen noteren en/of tijdens de behandeling aangeven. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan gerust naar de salon wij helpen u graag verder met het boeken van uw behandeling.